Online consultancy

We zijn onafhankelijke sparringpartners met kennis over wat online is en kan. We vertalen de vraag naar concrete onderzoeksvragen. Op deze concrete vragen worden antwoorden en een advies geformuleerd. Als klant ben je uiteraard vrij het advies al dan niet uit te (laten) voeren. 

Mocht een advies tot uitvoering worden gebracht, kunnen wij hierin een adviserende rol blijven vervullen. Er zijn ook mogelijkheden om het advies onder onze supervisie te laten uitvoeren. Hierbij houden we de touwtjes in handen en begeleiden het traject tot een goed einde. 

Een andere mogelijkheid is om ons in te schakelen voor een second opinion. Vanuit een onafhankelijk standpunt toetsen we projecten op meerdere aspecten. Dit kan ook interessant zijn voor projecten waarbij informatie binnen de organisatie bekend en aanwezig is, echter wel verspreid. In dat geval kunnen we deze informatie verzamelen, structuren en mogelijke valkuilen signalen.

Samen kunnen we uw bedrijf naar een hoger plan trekken. Uw marktkennis en onze kennis van online strategie, marketing en Social Media. 

Informeer naar de mogelijkheden, of maak een afspraak
We zijn ook telefonisch te bereiken op 06-29568752

Online consultancy


Concept ontwikkeling


Projectmanagement


Website optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie


Teksten schrijven​


Contact ons