Online kansen

Flow of Internet is Martijn van de Water en een groot netwerk aan professionals in breedste zin. Dit geeft gelegenheid om voor elke wens of opdracht de beste match te maken en een nauwkeurig geselecteerd team afgestemd op de behoeften. Dit heeft veel voordelen. 

Transparantie

Transparantie in alle facetten van het project is vaak wat ontbreekt. Veelal worden projecten aangenomen  en verdwijnen vervolgens in een black box tot aan een oplevering. Bij Flow of Internet willen we dat niet! Tijdens realisatie kan blijken dat onderdelen die zijn vastgesteld in voortraject beter kunnen. We willen dit signaleren, rapporteren en bespreekbaar maken. Uitgangspunt is een product waar alle partijen trots op zijn. 

Onze aanpak van projecten

 1. Inventarisatie
  Wat doen we, en wat willen we voor wie gaan doen? Voordat we starten moeten we weten welke doelgroep we kunnen of willen aanspreken. 
 2. Emotie 
  Hoe spreken we de doelgroep aan. Welke beleving kunnen of willen we de doelgroep bieden. 
 3. Contentstrategie
  Hoe gaat de doelgroep vinden? Door dit op voorhand vast te stellen, kan hier in het verdere traject rekening mee gehouden.
 4. Functioneel Ontwerp
  Een document wordt geschreven waarin de te komen functionaliteiten worden verwoord. 
 5. Interactie Ontwerp
  Hoe worden functionaliteiten verwerkt op de verschillende devices. Hierbij heeft usability een hele grote rol. In wireframes worden de eerste schetsen gepresenteerd. 
 6. Ontwerp
  Met behulp van huisstijl wordt een design geleverd. 
 7. Technische realisatie
  De magie van alle plannen, schetsen en ontwerpen die tot werkend geheel worden gemaakt. 
 8. Testen en opleveren
  Wanneer sprints worden toegepast worden deelprojecten getest en na akkoord live geplaatst. 
 9. Meten !!
  Een inkopper, maar waar: “Meten is Weten”! Wat doet de nieuwe functionaliteit, website of webshop? Waar kunnen we bijsturen, of verbeteren. 

Bij de meeste projecten zijn we verbinder en coördinator van het projectteam, waarbij de nadruk ligt op;