Website optimalisatie

Wij bieden een pakket om uw website of webshop te analyseren. Het doel? Meer bezoekers en hogere conversie!
 
“Waarom optimaliseren?” is een veel gestelde vraag. Het antwoord hierop is simpel en daarom maken we even een vergelijking met aanschaf van een winkel. Een winkel kopen kan een behoorlijke investering met zich meebrengen. Om meer klanten te trekken zul je misschien meer licht in je winkel willen hebben, deuren willen verbreden of wellicht de etalage periodiek vernieuwen. Je zult je winkel optimaliseren op ervaringen. Optimaliseren zal in de meeste gevallen kleine aanpassingen betekenen. Aanpassingen die invloed hebben op bezoekers, zonder daarvoor een nieuwe winkel voor te moeten kopen. 
 
We bieden 3 standaard pakketten aan. Hiernaast staan ze vermeld, met daaronder opgesomd wat we leveren voor welke prijs*. Naast deze pakketten zijn ook maatoplossingen en afsluiten van een abonnement mogelijk.

Optimalisatie op maat

We kunnen ook op maat advies geven hoe uw website geoptimaliseerd kan worden. Hierbij geeft u aan welke onderdelen gecheckt gaan worden. Vraag naar de mogelijkheden, bel 06-29568752 of mail ons.

Abonnement website optimalisatie

De online wereld staat nooit stil, sites verouderen zonder dat ze al toe zijn aan vernieuwing. Daarnaast veranderen bezoekers of gebruikers van sites ook in gedrag. Klikgedrag, conversie verhogende teksten en usability moeten regelmatig getoetst worden. Door een abonnement aan te gaan, monitoren wij de website op de verschillende facetten en zullen periodiek rapporteren en adviseren. Er zijn ook mogelijkheden om jullie helemaal te ontlasten, en ons uit naam van jullie de site te laten optimaliseren met de ontwikkelpartij. Wij raden iedere onderneming aan die online wilt slagen om periodiek te monitoren. We komen graag in contact om de voordelen te bespreken. Bel 06-29568752 of mail ons voor meer informatie. 
* Geen website is gelijk. Zo zijn er sites met enkele pagina’s, maar ook sites met honderden pagina’s en externe koppelingen. Op voorhand zullen we een prijs afgeven voor complexere sites. De vanaf prijs geldt bij sites met maximaal 20 pagina’s en geen externe koppelingen. Benieuwd wat we kunnen betekenen? Contact ons, of bel 06-29568752

Basis pakket


  • ​Zoekmachine optimalisatie advies
  • Gebruiksvriendelijkheid advies

Geavanceerd pakket


  • Zoekmachine optimalisatie advies
  • Gebruiksvriendelijkheid advies
  • Design testen en advies

Compleet pakket


  • Zoekmachine optimalisatie advies
  • Usability test en advies
  • Design testen en advies
  • Techniek en code check en advies


​Online consultancy


Concept ontwikkeling


Projectmanagement


Website optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie


Teksten schrijven​


Contact ons