Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze inbreng is het beschrijven van de huidige situatie en adviseren om beter gevonden te worden. Daarnaast kunnen we de adviezen voor u uitvoeren. De zoekmachine optimalisatie beslaat primair drie analysegebieden. Wij concentreren ons op deze onderdelen en houden daarbij de laatste ontwikkelingen en veranderingen nauwlettend in de gaten. Hieronder een korte toelichting over waar de focuspunten liggen bij een zoekmachine optimalisatie. 

OnPage optimalisatie

Hierbij wordt onder anderen gekeken naar de structuur, de inhoud en gebruikte techniek van de website. 

Externe backlinks

Zijn deze aanwezig, en waar zouden mogelijkheden liggen om link building te verhogen. 

Trefwoorden of zoekwoorden analyse

We gaan uitzoeken welke woorden interessant zijn om te gebruiken. We houden sterk rekening met hoe de gebruiker wil vinden. 
Kwalitatieve content en een goede structuur is de beste optimalisatie voor een website. 
Zoekmachines willen gebruikers leiden naar de meest relevante beste inhoud, en goede content is daarom een noodzaak. Wie goed gevonden wil worden op bepaalde producten zal er in de eerste plaats zo veel mogelijk over moeten vertellen en ervoor zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd kan worden. Er zijn mogelijkheden om teksten te laten toetsen, of om deze te laten schrijven door experts. Bezoek de pagina teksten schrijven om hier meer over te lezen.

Informeer naar de mogelijkheden, of maak een afspraak >>>>
We zijn ook te bereiken op 06-29568752


​Online consultancy


Concept ontwikkeling


Projectmanagement


Website optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie


Teksten schrijven​


Contact ons